dimarts, 26 de juny del 2018

TALLER D'INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL


Durant aquests últims mesos de curs, els nens i nens de quart hem estat treballant l'angoixa.

Hem vist com el primer pas que hem de fer és analitzar aquelles sensacions que notem en el nostre cos per tal d'identificar aquesta emoció. Hem comprovat que són moltes, els nus a la gola, la dificultat per respirar, les papallones a la panxa. Per fer-ho, hem dibuixat una figura humana indicant cada sensació i a quina part del cos la notem.



Després i  amb l'ajuda del conte de la Júlia Prunés , " La Carla i el seu Isí", hem identificat aquests pensament que moltes  vegades ens provoquen sentir aquesta emoció i hem vist com els podem controlar. Entre tots hem fet un bon llistat dels nostres "Isí" i hem buscat pensaments alternatius als que hem anomenat , els nostres "Ono".


L'últim pas ha estat analitzar els comportaments que tenim quan sentim angoixa i veure com la majoria d'ells són poc adequats. Per tant, hem buscat una opció que ens permeti calmar-nos i són les tècniques de relaxació.


Ara ja sabem que podem fer en aquells moments en els que l'angoixa s'apodera del nostre cos i no ens permet actuar de forma adequada..... controlar els nostres Isí i practicar la relaxació...


I sabeu què???...FUNCIONA!!!!!!



Bon estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada