dimecres, 23 de desembre de 2015

Anem a la fira de Santa LLúcia amb els nostres apadrinats.

El passat divendres vam anar de passeig a veure les paradetes de Nadal de la fira de Santa Llúcia amb els nostres apadrinats, els nens i nenes de P3.
Quan vam entrar a la seva classe tots estàvem molt emocionats! Teníem moltes ganes de tornar a compartir una estona plegats.


  


Un cop vam trobar el nostre apadrinat vam fer una fila per parelles per dirigir-nos cap a la plaça Santa Anna.


Per fi vam arribar a la fira. Allà vam trobar avets, pessebres, figuretes de tot tipus, torrons, neules, garlandes i guarniments de Nadal.Durant el passeig vam procurar que els nostres apadrinats gaudissin de les paradetes. Mireu com els ajudàvem!!També vam veure una parada amb panderetes i simbombes i una senyora molt simpàtica ens va ensenyar com es tocava.
Sabeu a qui ens vam trobar?
Doncs a un tió ben gros que hi ha al mig de la plaça Santa Anna.
Allà vam estar una bona estona cantant nadales i recitant els poemes que hem après a l'escola.
Després, per tenir un record d'aquest bonic moment, ens vam fer una foto tots junts.
Quan vam tornar a l'escola vam acompanyar als nostres apadrinats a la seva classe i per acomiadar-nos ens vam fer una forta abraçada.
Els nens i nenes de 4t i P3 i les mestres ens ho hem passat molt bé. Hem gaudit molt amb l'apadrinament ja que hem compartit moments molt divertits. A més a més s'ha creat un vincle d'amistat i estima entre grans i petits. Aquestes petites coses fan escola!

Esperem tornar a compartir molts moments amb els ocellets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada